Kalamış Posh Restaurant

Kalamış Posh Restaurant, deniz manzarası eşliğinde, dünya mutfağından örneklerin sunulduğu Akdeniz ağırlıklı geniş mönüsü ile 2006 yılından beri hizmet veriyor.

MEKANLAR Hit: 2078 / Yorum: 0 / 6 Aralık 2012 07:01
Kalamış Posh Restaurant
-A +A

Dört katlı bu kompleksin giriş katı restaurant ve bar & bistro olarak hizmet veriyor.

Lonuch müzik eşliğinde executive şef Selahattin Koç’un hazırladığı dünya mutfağından Akdeniz ağırlıklı ve damak tadına uygun geniş mönüsünde oldukça lezzetli, ve özel sunumlu yiyecekler bulabilirsiniz.

Birinci kat yemek düzeni ve loca oturma düzeni ile hem yemek hem de yemek sonrası davet ve organizasyonlar için ideal bir mekan olarak hizmet veriyor. Bu katta ayrı ses sistemi mevcuttur ve giriş katından tamamen bağımsız olarak ta hizmet verebilir.

Posh restoranın diğer bir konsepti ikinci katta hizmet veren “Kalamati Meyhanesi’dir”. Cuma ve Cumartesi günleri eğlence müziğinin vazgeçilmez isimlerinin sahne aldigi mekanda eğlence dolu saatler geçirilebilir. Hafta içi gruplara özel canlı müzik yapılabilmektedir.

Değişik yörelere ait mezeler ve ana yemekler sizin isteğiniz doğrultusunda seçenekler halinde, toplu yemekleriniz için değişik fiyat seçenekleriyle sunuluyor. Şirket yemekleri bayi toplantıları ve tüm kurumsal organizasyonlarınız için klasik dekoruyla hazırlanmış 100 kişilik yemek düzenindeki deniz manzaralı salonda istenilen tarzda Greek, Fasıl, Latin müziği gibi seçenekler de sunuluyor.

Kalamış Posh’un terası yaz aylarında nişan, düğün ve doğum günü organizasyonları için ideal bir mekan oluşturuyor.

Maç günlerinde futbol fanatiklerine dev ekran maç keyfi sunan Kalamış Posh’ta, Pazar sabahları ise klasik müzik eşliğinde huzurlu bir ortamda kahvaltınızı yaparken gazete ve dergilerinizi okuma fırsatı bulabilirsiniz.

İletişim Bilgisi

Adres: Münir Nurettin Selçuk caddesi no: 34 Kalamış Kadıköy İstanbul
Rezervasyon: 0216 550 41 42
Web: www.kalamisposh.com
e-mail: posh@kalamisposh.com

Adres: Küçük bebek caddesi no: 14 Bebek Beşiktaş İstanbul
Rezervasyon: 0212 257 51 51
e-mail: posh@bebekposh.com

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları