Lacivert

Akdeniz Mutağı’nın lezzetleri, İstanbul Boğazının en romantik manzarasıyla bütünleşiyor.

MEKANLAR Hit: 1756 / Yorum: 0 / 6 Aralık 2012 06:46
Lacivert
-A +A

Lacivert Restaurant, tarihi bir boğaz yalısında, yaz aylarında bir rıhtımda, kış aylarında ise manzarayı içine alan yeni tasarımıyla, camekanlı salonlarında, 1999 yılından bu yana hizmet veriyor. Mevsimine göre değişen mönüsüyle, yılın tüm zamanlarında açık bir mekan.

Executive Şef Hüseyin Ceylan yönetiminde oluşturulan mönü sağlıklı Akdeniz mutfağının rafine tadlarını sunmanın yanı sıra, Türk mutfağı‘na da ayrı bir önem veriyor. Mutfak klasikleri arasına giren lezzetler (zeytinyağlılar, mezeler, börekler, tatlılar) her yeni mönüde ön planda tutuluyor.

Kalamar, Ahtopot, midye, karides, her çeşit taze balık özellikle deniz balığı; levrek, kalkan, fener, laos, lüfer, hamsi ve Akdeniz yeşilliklerinin süslediği menüde yer alan ara sıcaklar ise; Türk tapas çeşitleri, börek ve çorba çeşitleri gibi lezzetler sunuluyor. Balık tercih etmeyenler için Dana etli porçini mantarlı kalın kesme makarna, taglietelli ve rizotto da mönüde yer alıyor.

Lacivert Lokantası’nda, öğle yemeklerinde mevsimine göre değişebilen, ekonomik set mönüler bulunuyor.

Pazar hariç 12:00 – 17:00 saatleri arasında geçerli olan öğle mönülerinde, alkollü içkilerde %20 indirim uygulanıyor. Öğle yemeğinde A la carte tercih edenler de ise %20 indirim uygulanıyor. Rıhtım Barı, günbatımı saatlerinde aperatifler için romantik bir seçenek.

DJ Canan’ın performansı ile Lacivert’e özel hazırladığı müzikler ise gün boyu ambiyansı tamamlanıyor.

İletişim Bilgisi

Adres: Körfez cad. no:57/A Anadoluhisarı İstanbul
Tel: 0216 413 42 24 – 413 37 53
Fax: 0216 425 19 74
Web: www.lacivertrestaurant.com
e-mail: info@lacivertrestaurant.com

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları