Pinhan Restaurant

Anadolu yakasının gözde mekanlarından Pinhan Restaurant&Cafe sizi daha önce hiç tatmadığınız bir lezzeti, muhteşem manzara eşliğinde keşfetmeye davet ediyor.

MEKANLAR Hit: 1332 / Yorum: 0 / 5 Aralık 2012 17:12
Pinhan Restaurant
-A +A

Mekan, Küçükyalı’da muhteşem adalar manzarasıyla, asırlık çam ağaçların ardına gizlenmiş bir mekan.

Birbirinden lezzetli, her damak tadına hitap eden mutfağı ve servisi ile, sevdiklerinizle keyifli saatler geçirebilmeniz için keyifli bir mekan özelliğini taşıyor.

Üç katli modern tasarımı ve sıcak atmosferiyle giriş katinda Tü’me Cafe Patisserie de bir şeyler atıştırabilir. Anadolu Mutfağı’nın lezzetlerini çam ağaçlarının masanıza kadar eslik ettiği ikinci katta bulunan Patile’de tadabilir.

Her tür deniz ürününün tadına ise, muhteşem manzarali terasıyla çevrili üçüncü katta  bulunan Fua’da varabilirsiniz. Yaz günlerinin vazgeçilmezi ise, adalar ve deniz manzarasıyla teras, sakre…

Mekanın menüsünde ise; soğuk başlangıçlar ve mezeleri, Osmanlı ve Dünya mutfağından lezzetleri, ızgara ve kebap çeşitleri ve özellikle de odun ateşinde nar gibi kızarmış yüzde yüz dana etinden Tandır Lavaş Ekmeği’nde Döner tadılması gereken lezzetler arasında yer alıyor.

Kelime anlamı, keşfedilmeye hazır, gizli, saklı olan Pinhan’da ayrıca toplantı, davet ve organizasyonlar için oldukça uygun bir mekan özelliğini taşıyor.

İletişim Bilgileri

Adres: Sahil Yolu Turgut Özal Bulvarı No: 5 Küçükyalı / İstanbul
Tel: 0216 518 67 67
Web: www.pinhan.com.tr
e-mail:pinhan@pinhan.com.tr
Fax: 0 216 518 6751

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları